Välkommen till Egeryds Fastighetsförvaltning i Västerås.

Vad erbjuder vi?

Vi hjälper Brf- bostadsrättsföreningar och fastighetsägare med förvaltningen av fastigheter. Egeryds Fastighetsförsvaltning utvecklar och förvaltar fastigheter tillsammans med er som kund. Vi är en komplett fastighetsförvaltare med alla tjänster som en fastighetsägare behöver, oavsett om det är en bostadsrättsförening eller kommersiell fastighetsägare.

 

Egeryds Fastighetsförvaltning Västerås hjälper bostadsrättsföreningar och fastighetsägare med förvaltningen av fastigheter.

Om din bostadsrättsförening behöver hjälp med ekonomi, utvecklingen av föreningens fastighet eller det dagliga underhållet så är vi en partner som hjälper er hela vägen. Det gör att styrelsearbete blir både lättare och roligare. Vi tror på valfrihet och kan skräddarsy ett avtal efter era behov.

Våra tjänster


Vi har också påbörjat resan mot en mer miljömässigt hållbar produktion. Detta genom att vi ersätter bensindrivna verktyg med eldrivna motsvarigheter, detta ger mindre miljöpåverkan, en bättre arbetsmiljö och tystare omgivning för er kunder.

Vår filosofi bygger på en nära relation med våra kunder för att på bästa sätt förstå hur vi kan hjälpa er bli en bättre fastighetsägare. Vår roll är helt enkelt i linje med vårt syfte ”Att möjliggöra för kunden att vara en professionell fastighetsförvaltare och fastighetsägare.” Vi tror därför på att jobba lokalt och tillsammans med er kunder för att kunna leva upp till vårt syfte.

Våra ledstjärnor

”Långsiktighet, Engagemang och Kvalité” genomsyrar vårt sätt att tänka och arbeta.

Egeryds Bostadsklubb

Här kan du logga in på Egeryds bostadsklubb
  Egeryds Bostadsklubb

Felanmälan

Uppstår en skada eller ett fel i din lägenhet eller i ett gemensamt utrymme gör en anmäl.

  Felanmälan

Våra kontor finns även i Eksilstuna, ÖrebroLindesberg och Karlstad.

Kontakta oss

0771 13 00 00
Sjöhagsvägen 6B
721 32 Västerås

  Kontakta våra medarbetare