Välkommen till Egeryds Fastighetsförvaltning i Västerås.

Vad erbjuder vi?

Fastighetsförvaltning Västerås.
Egeryds Fastighetsförsvaltning hjälper Brf- bostadsrättsföreningar eller dig som fastighetsägare med förvaltningen av fastigheter.  Vi utvecklar och förvaltar fastigheter tillsammans med er som kund och är en komplett fastighetsförvaltare med alla tjänster som en fastighetsägare behöver. Oavsett om ni är en bostadsrättsförening eller kommersiell fastighetsägare.

Egeryds Fastighetsförvaltning Västerås hjälper bostadsrättsföreningar och fastighetsägare med förvaltningen av fastigheter.

Om din bostadsrättsförening behöver hjälp med ekonomi, utvecklingen av föreningens fastighet eller det dagliga underhållet så är vi en partner till er som kan hjälpa er hela vägen. Detta gör att styrelsearbete blir både lättare och roligare. Vi tror på valfrihet och kan skräddarsy ett avtal efter era behov.

Våra tjänster


Vi har också påbörjat resan mot en mer miljömässigt hållbar produktion. Detta genom att vi ersätter bensindrivna verktyg med eldrivna motsvarigheter, detta ger mindre miljöpåverkan, en bättre arbetsmiljö och tystare omgivning för er kunder.

Vår filosofi bygger på en nära relation med våra kunder för att på bästa sätt förstå hur vi kan hjälpa er bli en bättre fastighetsägare. Vår roll är helt enkelt i linje med vårt syfte. Att möjliggöra för kunden att vara en ”professionell fastighetsförvaltare och fastighetsägare.” Vi tror därför på att jobba lokalt och tillsammans med er som kund för att kunna leva upp till vårt syfte.

Våra ledstjärnor

”Långsiktighet, Engagemang och Kvalité” genomsyrar vårt sätt att tänka och arbeta.
Kontakta våra medarbetare

Felanmälan

Uppstår en skada eller ett fel i din lägenhet eller i ett gemensamt utrymme gör en anmäl.

  Felanmälan

Vi har kontor i ÖrebroLindesbergEskilstuna, Karlstad och Västerås

Kontakta oss

Platschef John Kvist
john.kvist@egeryds.se
021 - 10 50 62
Besök till kontoret bokas i förväg.
 Traversgatan 16C 721 32 Västerås
   021 10 50 60

Hitta hit

 

 

  Kontakta våra medarbetare