Allt har en viss livslängd, så även de olika delarna i en byggnad. På Teknisk förvaltning ser vi till att det finns en plan för både löpande och långsiktigt underhåll av er fastighet.

I många år har vi utvecklat kompetensen inom fastighetsförvaltning med allt samlat under ett tak. Vi är Din lokala förvaltare med stort engagemang och brett kunnande.

Att leverera tjänster med kvalitet är vårt signum och vi gör det med egen personal. Våra anställda är vår viktigaste resurs, det kommer du som kund att uppleva. Vi bryr oss!

För oss på Egeryds är teknisk förvaltning mycket mer än bara underhållsplanering, driftoptimering, myndighetsbesiktningar och upphandlingar. För oss handlar det lika mycket om dig som bor i huset och era tankar och önskemål kring ett välskött hus. Tillsammans med våra tekniska förvaltare arbetar ni med fastighetens långsiktiga värde och välmående i fokus.

Övriga tjänster

Ekonomisk Förvaltning

Det kan vara både svårt och tidsödande att sköta ekonomin i en bostadsrättsförening. I Ekonomisk förvaltning hjälper vi er i styrelsen med allt som rör…

Läs mer om Ekonomisk Förvaltning

Fastighetsskötsel

Egeryds Bostadsklubb är kundportalen som ger dig uppdaterad information om allt som rör din bostadsrättsförening.

Läs mer om Fastighetsskötsel