Välkommen till Egeryds Fastighetsförvaltning i Eskilstuna.

I Eskilstuna finns Egeryds Fastighetsförvaltnings kontor på Noachsgatan 6 i närheten av stadsparken. Egeryds historia i Eskilstuna började genom ett förvärv av Fixtura 2016. Egeryds har under åren i Eskilstuna utvecklats till att bli en helhetsleverantör av fastighetsrelaterade tjänster. Våra kunder finns i hela Eskilstuna med kranskommuner och består mestadels av Bostadsrättsföreningar, hyresfastighetsägare och kommersiella fastighetsägare.

Eskilstunakontoret består av 8 medarbetare i nuläget men med en tydlig ambition att växa. Våra medarbetare är vår största tillgång och besitter stor kompetens inom sina specifika områden. Kompetensutveckling ligger oss varmt om hjärtat, vi ser nämligen att medarbetare som utvecklas också utvecklar vårt företag. Vi jobbar även aktivt med att främja ett hälsosamt liv och tränar därför tillsammans i Egeryds Sportklubb; ESK.

I Eskilstuna erbjuder vi Teknisk Förvaltning, Ekonomisk Förvaltning och Fastighetsskötsel. Vi värdesätter att till största del utföra våra tjänster med egen personal och har en stor modern maskinpark och moderna IT-stöd till vår hjälp.

Vi har också påbörjat vår resa mot en mer miljömässigt hållbar produktion genom att ersätta bensindrivna verktyg med eldrivna motsvarigheter, detta ger mindre miljöpåverkan, en bättre arbetsmiljö och tystare omgivning för er kunder.
Vår filosofi bygger på en nära relation med våra kunder för att på bästa sätt förstå hur vi kan hjälpa er bli en bättre fastighetsägare. Vår roll är helt enkelt i linje med vårt syfte ”Att möjliggöra för kunden att vara en professionell fastighetsförvaltare och fastighetsägare.” Vi tror därför på att jobba lokalt och tillsammans med er kunder för att kunna leva upp till vårt syfte.

Våra ledstjärnor ”Långsiktighet, Engagemang och Kvalité” genomsyrar vårt sätt att tänka och arbeta.

Kontoret har öppet vardagar 07.00-11.00

Noachgatan 6