Om oss

Egeryds Fastighetsförvaltning har sedan starten 1989 varit ett företag med kundnöjdhet och kvalité i fokus.

Egeryds Fastighetsförvaltning har tack vare vår ambition att växa en stark lokal förankring med kontor i Örebro, Lindesberg, Eskilstuna och Karlstad. Vi utför tjänster åt dig som äger en fastighet och behöver hjälp med skötseln i och kring den. Egeryds har ett komplett utbud av tjänster anpassat för dig som bostadsrättsförening eller kommersiell fastighetsägare.
Därför är vi är en komplett fastighetspartner!

Att Egeryds Fastighetsförvaltning levererar tjänster med kvalité är och kommer att vara vårt signum. Som ett resultat av det så strävar vi alltid efter att göra det med egen personal. Hos oss på Egeryds är vår personal det viktigaste vi har, något som du som kund snart blir varse.
Vi bryr oss!

Egeryds Fastighetsförvaltning – Vår affärsidé och vision

Vår affärsidé är att utveckla och förvalta fastigheter tillsammans med kunden. Därför vill vi vara det självklara valet för alla som äger en fastighet.

Våra ledstjärnor

För oss på Egeryds är våra ledstjärnor viktiga, både i stort och smått. Att efterleva dessa är en självklarhet i vår vardag och får oss att vilja agera lite mer. Våra ledstjärnor står var för sig och tillsammans för långsiktighet, kvalitet och engagemang.

Läs om vilka tjänster Egeryds Fastighetsförvaltning erbjuder.
Vi har kontor i Örebro, Lindesberg, Eskilstuna och Karlstad.


Lokaler

Är du på jakt efter bostad, lokal till ditt företag eller förening?
Se mer på Egeryds fastigheter

Egeryds Fastighetsförvaltning