Ekonomisk förvaltning

Det kan vara både svårt och tidsödande att sköta ekonomin i en bostadsrättsförening.
Därför kan vår Ekonomisk förvaltning hjälpa er i styrelsen med allt som rör ekonomin och annat administrativt arbete. Vi erbjuder styrelsen de rätta moderna verktygen som förenklar och ger er en bekymmersfri vardag!

Vi utför ekonomisk förvaltning med precision, noggrannhet och stort engagemang! Egeryds fastighetesförvaltning har ett fastighetssystem som är väl anpassat för att bedriva en modern ekonomisk förvaltning. Vårt stora utbud av nätbaserade tjänster gör att ni alltid kan känna er trygga och välinformerade kring er bostadsrättsförenings ekonomi.

Hos oss får ni hjälp med lånehantering, bokföring, budget och bokslut. Det är även viktigt att er bostadsrättsförening har ett bra och effektivt styrelsearbete. Därför guidar vi och utbildar er gärna i detta!

Vår långa erfarenhet av egenägda hyresfastigheter har därför gett oss den rätta kompetensen att kunna hjälpa dig som fastighetsägare med all hantering av hyror, aviseringar, betalningar och påminnelser. Som ett resultat av det är Egeryds ekonomiska förvaltare är experter på fastighetsekonomi. Därför kan vi hjälpa er fastighetsägare att nå en långsiktig ekonomi.

EKB – Egeryds Bostadsklubb ger dig som boende tillgång till information om din bostad och förening. Därför kan du som bor i en av Egeryds fastigheter eller i en bostadsrättsförening som vi förvaltar hitta dina avier, avtal, se relevanta dokument och på ett enkelt sätt göra felanmälan.

Vi vill gärna träffa er och berätta hur vi kan på bästa sätt erbjuda våra tjänster. Skicka en förfrågan redan idag så kontaktar vi er och bokar in ett möte.

Egeryds Fastighetsförvaltning erbjuder fler tjänster, så som teknisk förvaltning och fastighetförvaltning.

Vi har kontor i Örebro, Lindesberg, Eskilstuna och Karlstad.


Lokaler

Är du på jakt efter bostad, lokal till ditt företag eller förening?
Läs mer på Egeryds fastigheter

Övriga tjänster

Teknisk Förvaltning

Teknisk Förvaltning

Med fastighetens långsiktiga värde och välmående i fokus.

Läs mer om Teknisk Förvaltning
fastighetsskötsel

Fastighetsskötsel

Egeryds Bostadsklubb är kundportalen som ger dig uppdaterad information om allt som rör din bostadsrättsförening.

Läs mer om Fastighetsskötsel
Städning och lokalvård

Lokalvård

Städning och lokalvård Städning och lokalvård Att mötas av en välskött och välstädad fastighet är viktigt för alla boende, anställda och besökare. På Egeryds Fastighetsförvaltning…

Läs mer om Lokalvård
snöröjning skottning halkbekämpning

Snöröjning

Yttre skötsel – Snöröjning Snöröjning skottning och halkbekämpning. Har du börjat planerat för vinterns snöröjning skottning och halkbekämpning? Även om det inte är snösäsong så…

Läs mer om Snöröjning
Trädgårdsskötsel plattsättning markarbete.

Yttre skötsel

Yttre skötsel – Trädgårdsskötsel och markarbete Trädgårdsskötsel och markarbete Det första man ser när man kommer till en fastighet är utemiljön. Därför kräver en trygg,…

Läs mer om Yttre skötsel
Entreprenad - Egeryds fastighetsförvaltning

Entreprenad

Entreprenad – Egeryds fastighetsförvaltning Entreprenad – Egeryds fastighetsförvaltning. Inom vårt tjänsteområde Entreprenad tar vi hand om er fastighets miljö både ute och inne. Vi kan…

Läs mer om Entreprenad