Inre skötsel och rondering i en fastighet tillhör de områden som vi ständigt jobbar med för att kunna ligga i framkant. Att sköta en fastighet kräver mycket omsorg, ett tränat öga och ett brett kunnande. Våra fastighetsskötare har dessa egenskaper och tillsammans bygger vi upp en gedigen kunskap om de fastigheter vi sköter åt er.

Vi hjälper er att ta hand om både byggnaden och trädgården, med allt från reparationer och underhåll till städning av trapphus och beskärning av träd.

Vi utför allt från tillsyn och skötsel av tekniska installationer till akuta åtgärder och trappstädning. Att mötas av en välskött och välstädad fastighet är viktigt för oss alla; boende, anställda och besökare. Vi förstår vikten av ett noggrant och metodiskt arbete för att uppnå bästa resultat och trivsel. Vi kan dessutom hjälpa er med snöröjning, jourtjänst, felanmälan och all typ av trädgårdsskötsel.

Låt oss ta hand om helheten eller välj de delar som passar Er förening. Vi har vertygen som förenklar Er vardag!

Övriga tjänster

Ekonomisk Förvaltning

Det kan vara både svårt och tidsödande att sköta ekonomin i en bostadsrättsförening. I Ekonomisk förvaltning hjälper vi er i styrelsen med allt som rör…

Läs mer om Ekonomisk Förvaltning

Teknisk Förvaltning

Med fastighetens långsiktiga värde och välmående i fokus.

Läs mer om Teknisk Förvaltning