Fastighetsförvaltning Örebro

Örebrokontoret är Egeryds Fastighetsförvaltnings huvudkontor och här finns alla gemensamma funktioner för Egeryds Fastighetsförvaltning, såsom ekonomisupport, HR och IT-drift och utveckling.

Läs mer

Fastighetsförvaltning Lindesberg

Egeryds historia i Lindesberg började med ett stort eget bestånd av fastigheter. Våra kunder finns i hela Lindesberg med kranskommuner och består mestadels av bostadsrättsföreningar, hyresfastighetsägare och kommersiella fastighetsägare.

Läs mer

Fastighetsförvaltning Eskilstuna

I Eskilstuna erbjuder vi Teknisk Förvaltning, Ekonomisk Förvaltning och Fastighetsskötsel. Vi värdesätter att till största del utföra våra tjänster med egen personal och har en stor modern maskinpark och moderna IT-stöd till vår hjälp.

Läs mer

Fastighetsförvaltning Karlstad

Vår historia i Karlstad började så sent som våren 2019. Egeryds har under året i Karlstad utvecklats till att bli en helhetsleverantör av fastighetsrelaterade tjänster.

Läs mer

Fastighetsförvaltning Västerås

Välkommen till Egeryds Fastighetsförvaltning i Västerås. Vad erbjuder vi? Fastighetsförvaltning Västerås. Egeryds Fastighetsförsvaltning hjälper Brf- bostadsrättsföreningar eller dig som fastighetsägare med förvaltningen av fastigheter.  Vi…

Läs mer