Välkommen till Egeryds Fastighetsförvaltning i Eskilstuna.

Egeryds Fastighetsförvaltning i Eskilstuna har kontoret på Noachsgatan 6 i närheten av stadsparken. Vår historia i Eskilstuna började genom ett förvärv av Fixtura 2016. Egeryds i Eskilstuna idag en helhetsleverantör av fastighetsrelaterade tjänster. Våra kunder finns i hela Eskilstuna med kranskommuner och består mestadels av Bostadsrättsföreningar, hyresfastighetsägare och kommersiella fastighetsägare.

Eskilstunakontoret består av 8 medarbetare i nuläget men med en tydlig ambition att växa. Våra medarbetare är vår största tillgång och besitter stor kompetens inom sina specifika områden. Kompetensutveckling ligger oss varmt om hjärtat, vi ser nämligen att medarbetare som utvecklas också utvecklar vårt företag. Vi jobbar även aktivt med att främja ett hälsosamt liv och tränar därför tillsammans i Egeryds Sportklubb; ESK.

Egeryds Fastighetsförvaltning Eskilstuna erbjuder Teknisk Förvaltning, Ekonomisk Förvaltning och Fastighetsskötsel. Vi värdesätter att till största del utföra våra tjänster med egen personal och har en stor modern maskinpark och moderna IT-stöd till vår hjälp. Läs mer om våra tjänster.

Vi har också påbörjat resan mot en mer miljömässigt hållbar produktion. Detta genom att vi ersätter bensindrivna verktyg med eldrivna motsvarigheter, detta ger mindre miljöpåverkan, en bättre arbetsmiljö och tystare omgivning för er kunder.

Vår filosofi bygger på en nära relation med våra kunder för att på bästa sätt förstå hur vi kan hjälpa er bli en bättre fastighetsägare. Vår roll är helt enkelt i linje med vårt syfte ”Att möjliggöra för kunden att vara en professionell fastighetsförvaltare och fastighetsägare.” Vi tror därför på att jobba lokalt och tillsammans med er kunder för att kunna leva upp till vårt syfte.

Våra ledstjärnor

”Långsiktighet, Engagemang och Kvalité” genomsyrar vårt sätt att tänka och arbeta.

Egeryds Bostadsklubb

Här kan du logga in på Egeryds bostadsklubb EBK

Uppstår en skada eller ett fel i din lägenhet eller i ett gemensamt utrymme anmäl det här

Kontoret har öppet vardagar 07.00-11.00