Välkommen till Egeryds Fastighetsförvaltning i Södermanland, Eskilstuna.

Egeryds Fastighetsförvaltning i Eskilstuna har kontoret på Gap Sundinsväg 2 på Västerleden vid rodellen. Vår historia i Eskilstuna började genom ett förvärv av Fixtura 2016. Egeryds i Eskilstuna idag en helhetsleverantör av fastighetsrelaterade tjänster. Våra kunder finns i hela Eskilstuna med kranskommuner och består mestadels av Bostadsrättsföreningar, hyresfastighetsägare och kommersiella fastighetsägare.

Eskilstunakontoret består av 10 st medarbetare i nuläget men med en tydlig ambition att växa. Våra medarbetare är vår största tillgång och besitter stor kompetens inom sina specifika områden. Kompetensutveckling ligger oss varmt om hjärtat, vi ser nämligen att medarbetare som utvecklas också utvecklar vårt företag. Vi jobbar även aktivt med att främja ett hälsosamt liv och tränar därför tillsammans i Egeryds Sportklubb; ESK.

Vad erbjuder vi?

Vi hjälper Brf- bostadsrättsföreningar och fastighetsägare med förvaltningen av fastigheter. Egeryds Fastighetsförsvaltning utvecklar och förvaltar fastigheter tillsammans med er som kund. Vi är en komplett fastighetsförvaltare med alla tjänster som en fastighetsägare behöver, oavsett om det är en bostadsrättsförening eller kommersiell fastighetsägare.

Egeryds Fastighetsförvaltning Eskilstuna hjälper bostadsrättsföreningar med förvaltningen av fastigheter.

Om din bostadsrättsförening behöver hjälp med ekonomi, utvecklingen av föreningens fastighet eller det dagliga underhållet så är vi en partner som hjälper er hela vägen. Det gör att styrelsearbete blir både lättare och roligare. Vi tror på valfrihet och kan skräddarsy ett avtal efter era behov.

Våra tjänster


Vi har också påbörjat resan mot en mer miljömässigt hållbar produktion. Detta genom att vi ersätter bensindrivna verktyg med eldrivna motsvarigheter, detta ger mindre miljöpåverkan, en bättre arbetsmiljö och tystare omgivning för er kunder.

Vår filosofi bygger på en nära relation med våra kunder för att på bästa sätt förstå hur vi kan hjälpa er bli en bättre fastighetsägare. Vår roll är helt enkelt i linje med vårt syfte ”Att möjliggöra för kunden att vara en professionell fastighetsförvaltare och fastighetsägare.” Vi tror därför på att jobba lokalt och tillsammans med er kunder för att kunna leva upp till vårt syfte.

Våra ledstjärnor

”Långsiktighet, Engagemang och Kvalité” genomsyrar vårt sätt att tänka och arbeta.
Kontakta våra medarbetare

Vi har kontor i ÖrebroLindesbergEskilstuna, Karlstad och Västerås

Och vi finns även på plats i Strängnäs, Köping och Läggesta.

Egeryds Bostadsklubb

Här kan du logga in på Egeryds bostadsklubb
  Egeryds Bostadsklubb

Felanmälan

Uppstår en skada eller ett fel i din lägenhet eller i ett gemensamt utrymme gör en anmäl.

  Felanmälan

Kontakta oss


Platschef John Kvist

john.kvist@egeryds.se
021 - 10 50 62

Besök till kontoret bokas i förväg
 Gap Sundisväg 2
016-12 02 15

Hitta hit

  Kontakta våra medarbetare