Välkommen till Egeryds Fastighetsförvaltning i Örebro.

Egeryds historia började här i Örebro redan 1989 och har under åren utvecklats till att bli en välkänd helhetsleverantör av fastighetsrelaterade tjänster. Våra kunder finns i hela Örebro med kranskommuner och består mestadels av Bostadsrättsföreningar, hyresfastighetsägare och kommersiella fastighetsägare.

Örebrokontoret är Egeryds Fastighetsförvaltnings huvudkontor och här finns alla gemensamma funktioner för Egeryds Fastighetsförvaltning, såsom ekonomisupport, HR och IT-drift och utveckling.

Örebro är vårt största kontor med ca 55 medarbetare i nuläget. Våra medarbetare är vår största tillgång och besitter stor kompetens inom sina specifika områden. Kompetensutveckling ligger oss varmt om hjärtat, vi ser nämligen att medarbetare som utvecklas också utvecklar vårt företag. Vi jobbar även aktivt med att främja ett hälsosamt liv och tränar därför tillsammans i Egeryds Sportklubb; ESK.

I Örebro erbjuder vi Teknisk Förvaltning, Ekonomisk Förvaltning och Fastighetsskötsel. Vi värdesätter att till största del utföra våra tjänster med egen personal och har en stor modern maskinpark och moderna IT-stöd till vår hjälp.

Vi har också påbörjat vår resa mot en mer miljövänligt hållbar produktion genom att ersätta bensindrivna verktyg med eldrivna motsvarigheter, detta ger mindre miljöpåverkan, en bättre arbetsmiljö och tystare omgivning för er kunder.

Vår filosofi bygger på en nära relation med våra kunder för att på bästa sätt förstå hur vi kan hjälpa er bli en bättre fastighetsägare. Vår roll är helt enkelt i linje med vårt syfte ”Att möjliggöra för kunden att vara en professionell fastighetsförvaltare och fastighetsägare.” Vi tror därför på att jobba lokalt och tillsammans med er kunder för att kunna leva upp till vårt syfte.

Våra ledstjärnor ”Långsiktighet, Engagemang och Kvalité genomsyrar vårt sätt att tänka och arbeta.

Kontoret har öppet vardagar 07.00-16.00
Lunchstängt mellan kl. 12.00-13.00