Covid-19. Vi bryr oss!

Nyheten publicerades den 17 mars 2020
Sverige

Så minskar vi på Egeryds risk för smitta.

Att ni kan känna er trygga i våra fastigheter är väldigt viktigt för oss! Därför vill vi med anledning av covid-19 (corona) informera om att vi har processer, rutiner och medarbetare redo för att fortsätta leverera våra tjänster och förvaltning utan avbrott. Vi följer myndigheternas råd och rekommendationer och agerar i enlighet med dem och därtill gör vi egna åtgärder.
Alla Egeryds medarbetare har fått instruktioner om hur de bäst ska undvika att föra smitta vidare och hur de ska agera om de misstänker att de själva eller någon som vistas i våra fastigheter insjuknat i covid-19.

Vad kan du som kund göra?

  • Stanna hemma när du är sjuk.
  • Har du de senaste 14 dagarna varit i områden med smittspridning av covid-19 eller i kontakt med smittad person, ber vi dig informera oss om detta i samband med
    felanmälan eller inför ett möte med oss
  • Överväg om ett telefonmöte är ett alternativ till ett fysiskt möte.
  • Undvik att röra vid ansiktet eller ögon, tvätta händerna ofta med tvål och vatten, hosta eller nys i armvecket eller i en pappersnäsduk.

För allmän information om covid-19, ring det nationella informationsnumret 113 13 eller gå in på www.folkhalsomyndigheten.se

Vi bryr oss!