Ledigt jobb Karlstad – Kombiroll Snickare/målare.(Tillsatt)

Nyheten publicerades den 30 juni 2023
Karlstad

Jobba hos oss!

Nu vill vi starta upp vårt entreprenadteam i Karlstad och vill starta med en kombiroll Snickare/målare. Du som söker det här jobbet får chansen att vara med i den fortsatta uppbyggnaden av ett starkt Egeryds. Du behöver gilla att vara med och påverka din vardag, dessutom älskar du mötet med kunderna. Egeryds har en tydlig målbild att inom tre år bli bättre, större och starkare. Vi bygger vår framgång på glädje, hårt arbete och en stor dos ödmjukhet.

”Vill du vara med och utvecklas med oss?”

Om tjänsten
Egeryds Fastighetsförvaltning söker en utbildad Snickare/ målare med yrkesbevis och några års erfarenhet inom yrket. Du är professionell i din yrkesroll och du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör. Om du skulle stöta på något problem så jobbar du nyfiket och målinriktat vidare och ser det som en möjlighet till utveckling och inte ett problem. Jobbet är en heltidstjänst och din vardag kommer att vara varierande med fokus på underhåll av fastigheter. Arbetet ställer krav på ditt yrkeskunnande för att våra kunder ska känna sig trygga och bekväma. Det är av stor vikt att du är professionell i ditt bemötande samt är förtroendeingivande och har ett serviceinriktat arbetssätt. Ibland kan andra arbetsuppgifter förekomma som då är relaterat till fastighetsskötsel. Gillar du ett varierande arbete där varje dag är unik och bli en del av ett team med stark laganda där vi alltid stöttar varandra och har kul tillsammans. Då är det här jobbet något för dig!

Kompetens

  • Vi söker dig som är utbildad Snickare/målare.
  • Du har som lägst gymnasieutbildning.
  • Som person uppskattar du att ta eget ansvar och att arbeta självständigt såväl som tillsammans med andra på arbetsplatsen.
  • Du är lösningsorienterad och serviceinriktad samt är bra på att bemöta människor.
  • Krav på B-körkort.

Meriterande

  • Erfarenhet av fastighetsservice med tillhörande arbetsuppgifter
  • Liftkort för skylift
  • El kompetens
  • VVS kompetens

Personliga egenskaper
För oss på Egeryds är dina personliga egenskaper viktiga och kommer värderas högt i rekryteringen. Hos oss trivs personer som gillar att jobba hårt, tar ansvar och lever efter våra värderingar bäst beskriven som ”Vi Bryr Oss!”

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden har gått ut. Skicka därför gärna in din ansökan med ditt CV snarast till Annette Felixson annette.felixson@egeryds.se  senast den 30 aug 2023

Kontaktperson:
Annette Felixson Platschef KarlstadAnställningsvillkor:
Lön enligt överenskommelse.
Tillträde enligt överenskommelse.
Tillsvidareanställning 100%
Placeringsort Karlstad