Utveckla er trädgård

Nyheten publicerades den 22 januari 2020
Eskilstuna


Trädgårdsdesign och trädgårdsplanering

Trädgårdsdesign och trädgårdsplanering skapar en vacker och välplanerad trädgård. Ska du designa och planera din trädgård, men är osäker på hur du ska gå tillväga? Hos Egeryds hittar du allt du behöver veta. Vi på Egeryds erbjuder tjänster såsom Trädgårdsdesign och trädgårdsplanering utförda av våra kompetenta och erfarna trädgårdsmästare, där du som kund får en personlig kontakt med oss. Tillsammans med våra trädgårdsmästare går vi igenom era önskemål, behov och visioner för er utemiljö och gård.

Vi hjälper er att skapa en hållbar, vacker och lättskött utemiljö med väl anpassade växter och anläggningsmaterial. Allt från mindre projekt som enstaka planteringar upp till hela gårdar.

Vi erbjuder

  • Renovering och förbättring av befintliga planteringar och anläggningar.
  • Ge förslag om lämpliga växter och träd efter utemiljöns förutsättningar.
  • Skapa nya anläggningar – Vi har personal till både anläggningen och planteringsarbetet.
  • Se över stensättningar, plattläggningar och gångar.
  • Upprätta skötselplaner samt trädvårdsplaner – Detta för att gynna tillväxt och skapa en stark och hållbar trädgård att njuta av i många generationer.

Lämplig tidpunkt för trädgårdsdesign och trädgårdsplanering är under vinter samt tidig vår, så de åtgärder vi kommer överens om kan sättas i verket till våren och sommaren.

Vi finns i Örebro, Lindesberg, Eskilstuna och Karlstad

Varmt välkommen att kontakta Anneli på 019-181814 eller anneli.jernetz@egeryds.se


Lokaler

Hos Egeryds hittar du lokalerna du behöver.
Lediga lokaler