Vi söker just nu en Serviceelektriker

Nyheten publicerades den 11 mars 2021
Örebro

Vi söker Serviceelektriker

Egeryds Fastighetsförvaltning behöver stärkta teamet i Örebro med en Serviceelektriker.

Egeryds har sedan starten 1989 haft kundnöjdhet och kvalité i fokus. Tack vare vår ambition att växa med en stark lokal förankring finns vi nu i Karlstad, Örebro, Lindesberg, Eskilstuna och Karlskoga. Genom ett konkurrenskraftigt helhetserbjudande med engagerad och ansvarsfull personal är Egeryds en komplett fastighetspartner.

Om tjänsten

Vi söker dig som är utbildad elektriker med erfarenhet av att ha jobbat några år som serviceelektriker eller motsvarande. Du är professionell i din yrkesroll och arbetar troligen redan inom branschen. Vidare tror vi att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör. Om du skulle stöta på något du inte redan kan så jobbar du nyfiket och målinriktat och ser det som en möjlighet till utveckling och inte ett problem.

Jobbet är en heltidstjänst och din vardag kommer att variera med fokus på installation, felsökning och underhåll i fastigheter. Du kommer även få jobba med andra arbetsuppgifter som är relaterat till fastighetsskötsel. Gillar du ett varierande arbete där varje dag är unik och bli en del av ett team med stark laganda där vi alltid stöttar varandra och har kul tillsammans. Då ska du söka jobbet redan idag.

Kompetens

  • El-teknisk utbildning.
  • Giltigt ECY certifikat, d.v.s. en genomförd elektrikerutbildning med en fullgjord lärlingstid.
  • Några års erfarenhet av arbete som serviceelektriker.
  • Kunskap om el-dokumentation
  • Förmåga att kunna arbeta självständigt.
  • Som person är du ordningsam, har god social kompetens och har lätt för att knyta nya kontakter.
  • B-körkort
  • Meriterande om du har erfarenhet av samarbeten med förekommaden yrkesgrupper inom fastighetsservice med tillhörande arbetsuppgifter.
  • Meriterande om du har full behörighet: Fullständig auktorisation (A)

För oss på Egeryds är dina personliga egenskaper viktiga och kommer värderas högt i rekryteringen. Hos oss trivs personer som gillar att jobba hårt, tar eget ansvar och lever efter våra värderingar.

”Vi Bryr Oss!”

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden har gått ut. Skicka därför gärna in din ansökan och ditt CV
så fort som möjligt dock senast 1 april till fredrik.wessman@egeryds.se

Kontaktpersoner:

Anna Sehrman Platschef Örebro
Fredrik Wessman Arbetsledare/Entreprenad Örebro

Anställningsvillkor:
Lön enligt överenskommelse
Tillträde enligt överenskommelse.
Placeringsort Örebro