Nu söker vi lokalvårdare till Karlstad

Nyheten publicerades den 22 september 2021
Karlstad

Nu söker Egeryds Fastighetsförvaltning i Karlstad en lokalvårdare för ett vikariat.

Vi söker nu en lokalvårdare som tycker om att arbeta md inre fastighetsskötsel. Dina arbetsuppgifterna är att städa trapphus, lokaler, kontor men även flyttstädning förekommer. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete  Du kommer att arbeta både självständigt och tillsammans med dina arbetskollegor. Du kommer ha stor frihet att på egen hand lösa de dagliga utmaningar du ställs inför i ditt arbete.

Vi vill att du:

  • Är noggrann
  • Är punktlig
  • Är självgående
  • Möter kunder och kollegor med en glad och postiv inställning
  • Behärskar svenska i tal och skrift
  • Har B körkort (ett krav för tjänsten.)

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden har gått ut. Skicka därför gärna in din ansökan med ditt CV snarast till Anette Felixson annette.felixson@egeryds.se  senast den 30 september 

Anställningsvillkor:
Lön enligt kollektivavtal
Vikariat
Heltid: oktober, november och december med möjlighet med förlängning

Egeryds har sedan starten 1989 haft kundnöjdhet och kvalité i fokus. Tack vare vår ambition att växa med en stark lokal förankring finns vi i Örebro, Lindesberg, Eskilstuna, Karlstad och Karlskoga. Genom ett konkurrenskraftigt helhetserbjudande med engagerad och ansvarsfull personal är Egerydskoncernen en komplett fastighetspartner.

Vi har en tydlig målbild att inom tre år bli bättre, större och starkare. Vi bygger vår framgång på glädje, hårt arbete och en stor dos ödmjukhet. Vill du vara med och utvecklas med oss?