Lediga jobb – Säsongsarbetare Örebro

Nyheten publicerades den 31 januari 2024
Örebro

Lediga jobb – Egeryds Fastighetsförvaltning Örebro söker Lokalvårdare till sommarsäsongen

Jobba hos oss!
Nu vill vi förstärka vårt team med några lokalvårdare till sommarsäsongen.
Du som söker det här jobbet får chansen att vara med i den fortsatta uppbyggnaden av ett starkt Egeryds. Du behöver gilla att vara med och påverka din vardag, dessutom älskar du mötet med kunderna. Egeryds har en tydlig målbild att inom tre år bli bättre, större och starkare. Vi bygger vår framgång på glädje, hårt arbete och en stor dos ödmjukhet.

”Vill du vara med och utvecklas med oss?”

Om tjänsten
Vi söker nu lokalvårdare som tycker om att arbeta med inre fastighetsskötsel. Dina arbetsuppgifter är att städa trapphus, lokaler, kontor men även flyttstädning förekommer. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete Du kommer att arbeta både självständigt och tillsammans med dina arbetskollegor. Du kommer ha stor frihet att på egen hand kunna lösa de dagliga utmaningar du ställs inför i ditt arbete.
– Vi vill att du är:
– Är noggrann
– Är punktlig
– Är självgående
– Möter kunder och kollegor med en glad och positiv inställning
– Behärskar svenska i tal och skrift
– Har B körkort (ett krav för tjänsten.)

Personliga egenskaper

För oss på Egeryds är dina personliga egenskaper viktiga och kommer värderas högt i rekryteringen. Hos oss trivs personer som gillar att jobba hårt, tar ansvar och lever efter våra värderingar i Egeryds medarbetarskap:

– Hårt arbete lönar sig – Här finns inga genvägar. Vi jobbar hårt för att vi gillar det.
– Hushåll med resurser – Vi är kostnadsmedvetna och noggranna med att inte slösa med företagets eller våra kunders resurser. Vi har högt fokus på det vi är bra på.
– Vårda kunden – Vi har förmånen att vara en del av dess vardag och vi gillar att sticka in huvudet och fråga hur läget är.
– Del av en helhet – Vi är ödmjuka och prestigelösa inför vår uppgift och lagandan är viktig. Alla måste bidra för att göra helheten bra och vi berättar för varandra när vi gör bra och dåliga saker. Vi ser feedback som utbildande och utvecklande.
– Entusiasm smittar – Ha kul på jobbet, det är alltid de positiva människorna som vinner. De är alltid till glädje för sin omgivning och sig själva. Utan entusiasm på jobbet försvinner 1/3 av ens liv.
– Inte som alla andra – Det är kul när det händer lite. Vi är nyfikna och gillar utmaningar och att hitta nya vägar och lösningar. Varför är en bra fråga.
– Ansvar är en förmån – Att ta ansvar har ingenting med arbetsrollen att göra utan alla måste ta ansvar. Fatta beslut, ibland tar man fel beslut men det är ok.

Eller bäst beskrivet som
”Vi Bryr Oss!”

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden har gått ut. Skicka därför gärna in din ansökan med ditt CV snarast till Anneli Widstrand anneli.widstrand@egeryds.se senast den 15 mars

Anställningsvillkor:
Lön enligt kollektivavtal.
Tillträde enligt överenskommelse.
Säsongsabete
Placeringsort Örebro
Frågor, skicka mejl till:
Anneli Widstrand
anneli.widstrand@egeryds.se