Felanmälan

Om det uppstår en skada eller fel i din lägenhet eller i gemensamma utrymmen som exempelvis tvättstuga ska du genast meddela oss detta.

Vid akuta fel ska du alltid kontakta oss via telefon omgående. Akuta fel är exempelvis strömavbrott, vattenläckor eller totalstopp i avlopp.

Felanmälan Örebro: 019-18 18 19
Felanmälan Lindesberg: 0581-611 680
Akuta fel efter kontorstid: 019-26 40 50

Karlstad

Nu etablerar vi oss i Karlstad. Det här är våra tjänster.

Hos oss på Egeryds Fastighetsförvaltning kan ni som kund välja bland flertalet tjänster som förenklar i vardagen. Kanske har ni bara behov av någon enstaka tjänst, eller så söker ni en långsiktig partner som hjälper er med helheten. Vi är en komplett och flexibel förvaltare med alla tjänster du som fastighetsägare behöver under ett och samma tak.

 

 

Teknisk förvaltning
Ekonomisk förvaltning
Fastighetsskötsel

 

Vill du veta mer om våra tjänster fyll i nedan formulär så hör jag av mig.

//Annette Felixson

 

Intresserad av:Om Egeryds Fastighetsförvaltning

Egeryds Fastighetsförvaltning har sedan starten 1989 varit ett företag med kundnöjdhet och kvalité i fokus. Vi har tack vare vår ambition att växa en stark lokal förankring med kontor i Eskilstuna, Örebro, Lindesberg och nu även Karlstad. Vi utför tjänster åt dig som äger en fastighet och behöver hjälp med skötseln i och kring den. Egeryds har ett komplett utbud av tjänster anpassat för dig som bostadsrättsförening eller kommersiell fastighetsägare.

Kontakt Örebro

Telefon: 019-18 18 18
E-post: info@egeryds.se

Kontakt Karlstad

Telefon: 054-13 13 30
E-post: info@egeryds.se

Kontakt Eskilstuna

Telefon: 016-12 02 15
E-post: info@egeryds.se

Kontakt Lindesberg

Telefon: 0581-61 16 80
E-post: info@egeryds.se