Karlstad-Värmland söker personal för yttre skötsel (TILLSATT)

Nyheten publicerades den 24 januari 2023
Karlstad

Jobba hos oss!

(Tjänsten tillsatt) Nu vill vi förstärka vårt team i Karlstad-Värmland med några som vill jobba med yttre skötsel nu i vår fram till hösten. Du som söker får chansen att vara med i uppbyggnaden av ett starkt Egeryds i Karlstad – Värmland. Du behöver därför gilla att vara med och påverka din vardag, dessutom älskar du mötet med kunderna.

”Vill du vara med och utvecklas med oss?”

Om tjänsten

Trivs du med varierande och praktiskt arbete, där du får arbeta mesta delen ute.

Arbetsbeskrivning i korthet

  • Utföra skötsel yttre miljö
  • Ha överblick över fastigheter du arbetar med och rapporterar in andra fel, brister eller utvecklingsområden till berörd kundansvarig.
  • Yttre skötsel såsom exempelvis: Gräsklippning, klippa häckar, beskära träd, ogräsbekämpning etc
  • Daglig tillsyn av våra kunders utomhusmiljö.

Kvalifikationer

För att kunna axla rollen som yttre Fastighetsskötare på ett bra sätt ska du ha erfarenhet av fastighetsskötsel. Du ska ha genomförd gymnasieutbildning, vara noggrann och ha en positiv attityd och vara lyhörd mot våra kunder. Du ska ha lätt för att samarbeta, vara flexibel och ha förmågan att arbeta och fatta beslut självständigt. Meriterade är om du har motorsåg-röjsågskort.

B-körkort är ett krav (B96 eller BE är meriterande.)

För oss på Egeryds är dina personliga egenskaper viktiga och kommer värderas högt i rekryteringen. Hos oss trivs personer som gillar att jobba hårt, tar ansvar och lever efter våra värderingar, bäst beskriven som ”Vi Bryr Oss!”.
I den här rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden har gått ut. Skicka därför gärna in din ansökan så fort som möjligt dock senast 19 februari -23 till annette.felixson@egeryds.se

Anställningsvillkor:
Lön enligt kollektivavtal.
Tillträde enligt överenskommelse.
Timanställning under säsong
Placeringsort Karlstad
Frågor, skicka mail till:
annette.felixson@egeryds.se