Jobba hos oss Serviceelektriker (tillsatt)

Nyheten publicerades den 24 maj 2022
Örebro

Egeryds Fastighetsförvaltning Örebro söker Serviceelektriker

Nu vill vi förstärka vårt entreprenadteam i Örebro med en serviceelektriker. Du som söker det här jobbet får chansen att vara med i den fortsatta uppbyggnaden av ett starkt Egeryds. Du behöver gilla att vara med och påverka din vardag, dessutom älskar du mötet med kunderna. Egeryds har en tydlig målbild att inom tre år bli bättre, större och starkare. Vi bygger vår framgång på glädje, hårt arbete och en stor dos ödmjukhet.

”Vill du vara med och utvecklas med oss?”

Vi söker dig som är utbildad elektriker med erfarenhet av att ha jobbat några år som serviceelektriker eller motsvarande. Du är professionell i din yrkesroll och arbetar troligen redan inom branschen. Vidare tror vi att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör. Om du skulle stöta på något du inte redan kan så jobbar du nyfiket och målinriktat och ser det som en möjlighet till utveckling och inte ett problem. Jobbet är en heltidstjänst och din vardag kommer att variera med fokus på installation, felsökning och underhåll i fastigheter. Du ibland även få jobba med andra arbetsuppgifter som är relaterat till fastighetsskötsel. Gillar du ett varierande arbete där varje dag är unik och bli en del av ett team med stark laganda där vi alltid stöttar varandra och har kul tillsammans. Då ska du söka jobbet redan idag.

Kompetens

  • El-teknisk utbildning.
  • Giltigt ECY certifikat, d.v.s. en genomförd elektrikerutbildning med en fullgjord lärlingstid.
  • Några års erfarenhet av arbete som serviceelektriker.
  • Kunskap om el-dokumentation
  • Förmåga att kunna arbeta självständigt.
  • Som person är du ordningsam, har god social kompetens och har lätt för att knyta nya kontakter.
  • B-körkort

Meriterande

  • Om du har erfarenhet av samarbeten med förekommaden yrkesgrupper inom fastighetsservice med tillhörande arbetsuppgifter.
  • Om du har full behörighet: Fullständig auktorisation (A)

Personliga egenskaper

För oss på Egeryds är dina personliga egenskaper viktiga och kommer värderas högt i rekryteringen. Hos oss trivs personer som gillar att jobba hårt, tar ansvar och lever efter våra värderingar bäst beskriven som ”Vi Bryr Oss!”

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden har gått ut. Skicka därför gärna in din ansökan med ditt CV snarast till Fredrik Wessman fredrik.wessman@egeryds.se senast den 15 juni

Kontaktperson:
Fredrik Wessman Arbetsledare Entreprenad. Örebro
Anställningsvillkor:
Lön enligt överenskommelse.
Tillträde enligt överenskommelse.
Tillsvidareanställning 100%
Placeringsort Örebro