Jobba hos oss! Fastighetsskötare (tillsatt)

Nyheten publicerades den 23 juni 2022
Eskilstuna

Jobba hos oss!

Nu vill vi förstärka vårt team i Eskilstuna med en fastighetsskötare. Du som söker får chansen att vara med i uppbyggnaden av ett starkt Egeryds i Eskilstuna. Du behöver därför gilla att vara med och påverka din vardag, dessutom älskar du mötet med kunderna.

”Vill du vara med och utvecklas med oss?”

Om tjänsten

Trivs du med varierande och praktiskt arbete, där du får arbeta både inomhus och utomhus?

Arbetsbeskrivning i korthet

  • Utföra skötsel och underhåll i kunders fastigheter.
  • Handha kontakt, samarbete och avstämning med drifttekniker.
  • Åtgärda fel och problem som uppstår i lägenheter, lokaler eller i allmänna utrymmen i kunders fastigheter.
  • Utföra enklare VVS-arbeten.
  • Utföra enklare el-arbeten.
  • Utföra enklare snickeri- och målningsarbeten.
  • Utföra service och underhåll av fastighetsteknik såsom lås, larm, ventilation, värme, kyla, styr och regler och brandsäkerhet.
  • Ha överblick över fastigheter du arbetar med och rapporterar in andra fel, brister eller utvecklingsområden till berörd kundansvarig.
  • Yttre skötsel såsom exempelvis: Gräsklippning, klippa häckar etc
  • Daglig tillsyn av våra kunders utomhusmiljö

Kvalifikationer

För att kunna axla rollen som Fastighetsskötare på ett bra sätt ska du ha fastighetskötarutbildning eller erfarenhet av fastighetsskötsel. Du ska ha genomförd gymnasieutbildning, vara noggrann och ha en positiv attityd och vara lyhörd mot våra kunder. Du ska ha lätt för att samarbeta, vara flexibel och ha förmågan att arbeta och fatta beslut självständigt. Meriterade är om du har erfarenhet eller är utbildad som snickare, El eller VVS. B-körkort är ett krav (B96 eller BE är meriterande.) Möjlighet med utveckling till arbetsledande roll finns.

För oss på Egeryds är dina personliga egenskaper viktiga och kommer värderas högt i rekryteringen. Hos oss trivs personer som gillar att jobba hårt, tar ansvar och lever efter våra värderingar, bäst beskriven som ”Vi Bryr Oss!”.
I den här rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden har gått ut. Skicka därför gärna in din ansökan så fort som möjligt dock senast 31 juli till marjo.ojala@egeryds.se

Anställningsvillkor:
Lön enligt kollektivavtal
Tillträde enligt överenskommelse.
Tillsvidareanställning 100%
Placeringsort Västerås
Frågor kontakta
Marjo Ojala
Platschef Eskilstuna