Felanmälan

Om det uppstår en skada eller fel i din lägenhet eller i gemensamma utrymmen som exempelvis tvättstuga ska du genast meddela oss detta.

Vid akuta fel ska du alltid kontakta oss via telefon omgående. Akuta fel är exempelvis strömavbrott, vattenläckor eller totalstopp i avlopp.

Felanmälan Örebro: 019-18 18 19
Felanmälan Lindesberg: 0581-611 680
Akuta fel efter kontorstid: 019-26 40 50

Vi slår nu upp portarna till

Egeryds Bostadsklubb!

Jag vill logga in

Nu bryr vi oss mer än någonsin!

Egeryds Bostadsklubb är kundportalen som ger dig uppdaterad information om allt som rör din bostadsrättsförening. Du kan till exempel hålla koll på dina personliga avier, ta del av fördelaktiga erbjudanden och som medlem i styrelsen ger vi dig de verktyg du behöver för att förenkla din vardag.


Min Brf

Min Brf är föreningens naturliga samlingspunkt och kommunikationskanal. Här informerar styrelsen tillsammans med Egeryds om sådant som händer i och utanför er bostadsrättsförening. I Min Brf presenteras dokument, erbjudanden och mina sidor bland annat.

  • Nyheter
  • Erbjudanden
  • Mina Sidor
  • Felanmälan 24/7


Styrelserummet

Styrelserummet är det framtida navet för er styrelse. Här får ni bland annat tillgång till rapporter, attestering och medlemsregister. Skapa er egen dokumentbank och kommunicera med medlemmar.

  • Attestera fakturor
  • Ta del av rapporter
  • Håll koll på medlemmar
  • Allt om din fastighet


Du följer väl med oss in i framtiden?

Ring 019-18 18 18 eller fyll i dina uppgifter så berättar vi mer.

Ditt namn

Ditt Företag / Brf.

Ditt Telefonummer

Din E-postOm Egeryds Fastighetsförvaltning

Egeryds Fastighetsförvaltning har sedan starten 1989 varit ett företag med kundnöjdhet och kvalité i fokus. Vi har tack vare vår ambition att växa en stark lokal förankring med kontor i Eskilstuna, Örebro, Lindesberg och nu även Karlstad. Vi utför tjänster åt dig som äger en fastighet och behöver hjälp med skötseln i och kring den. Egeryds har ett komplett utbud av tjänster anpassat för dig som bostadsrättsförening eller kommersiell fastighetsägare.

Kontakt Örebro

Telefon: 019-18 18 18
E-post: info@egeryds.se

Kontakt Karlstad

Telefon: 054-13 13 30
E-post: info@egeryds.se

Kontakt Eskilstuna

Telefon: 016-12 02 15
E-post: info@egeryds.se

Kontakt Lindesberg

Telefon: 0581-61 16 80
E-post: info@egeryds.se