Vi söker en ekonomiassistent för ett fem månaders vikariat! 28 February 2019

Vi har en tydlig målbild att bli bättre, större och starkare. Vi bygger vår framgång på glädje, hårt arbete och en stor dos ödmjukhet. Vill du vara med och utvecklas med oss?

Vi söker nu till vårt bolag Egeryds Fastighetsförvaltning i Örebro AB en ansvarsfull och engagerad ekonomiassistent för ett fem månaders vikariat. Du ansvarar för leverantörsfakturaflödet från mottagen faktura till tolkning och ankomstkontering samt är behjälplig vid löpande bokföring och fakturering vid behov.

Du kommer ingå i den supportgrupp som stöttar övriga bolag inom Egerydskoncernen i delarna Personal, Marknad, Ekonomi och IT.

Vi söker dig som trivs med att jobba i ett team där vi samarbetar och tar hjälp av varandra. Som person bör du tycka om och ha erfarenhet av att få arbeta med eget ansvar. Vi ser att du är utbildad ekonom samt har god vana att arbeta i Office 365.

Meriterade är om du arbetat med leverantörsfakturahantering/löpande bokföring samt programmen Readsoft & Agresso Business World.

Hos oss på Egeryds får du arbeta tillsammans med handlingskraftiga och engagerade medarbetare. Vi erbjuder ESK som är vår personalklubb med välmående, hälsa och sammanhållning i fokus!

Vill du ta chansen att utvecklas tillsammans med oss, eller har frågor om tjänsten? Då är du varmt välkommen med din ansökan till martin.andersell@egeryds.se  alternativt ring 019-18 18 31.

Fast lön
Vikariat maj-september
Tjänsten är stationerad på vårt kontor i Örebro.

Sista ansökningsdag 31 mars 2019.

Egeryds Fastighetsförvaltning har sedan starten 1989 varit ett företag med kundnöjdhet och kvalité i fokus. Vi har tack vare vår ambition att växa en stark lokal förankring med kontor i Eskilstuna, Örebro, Lindesberg och nu även Karlstad. Vi utför tjänster åt dig som äger en fastighet och behöver hjälp med skötseln i och kring den. Egeryds har ett komplett utbud av tjänster anpassat för dig som bostadsrättsförening eller kommersiell fastighetsägare.

Kontakt Karlstad

Kontakt Lindesberg