Felanmälan

Om det uppstår en skada eller fel i din lägenhet eller i gemensamma utrymmen som exempelvis tvättstuga ska du genast meddela oss detta.

Vid akuta fel ska du alltid kontakta oss via telefon omgående. Akuta fel är exempelvis strömavbrott, vattenläckor eller totalstopp i avlopp.

Felanmälan Örebro: 019-18 18 19
Felanmälan Lindesberg: 0581-611 680
Akuta fel efter kontorstid: 019-26 40 50

Egerydskrukan! 29 May 2019

Vi väljer dom bästa växterna till årets alla årstider och kombinerar ihop ett passande växtval utefter platsens förutsättningar. Vilka växter, olika växtzoner, väderstreck, torktålighet & ljusförhållanden finns att ta i beaktning.

Våra kunniga trädgårdsmästare sköter om dina urnor vår, sommar, höst och ger dina växter den omvårdnad dom kräver såsom vattning, gödning, uppbindning, finputsning och beskärning.

Med Egerydskrukan förhöjer du din yttre miljö med långvarig blomsterprakt och kvalité med ett professionellt intryck på din uteplats, gård, entré, parkering, uteservering eller gård.

Med tjänsten Egerydskrukan får du

  • Handgjorda ektunnor. Välj mellan 4 olika storlekar.
  • U – jord, pimpsten + lecakulor. Påfyllning under säsong vid behov.
  • Vår- sommar- & höstprogram med passande växtval för perioden.
  • Gödsling och vattning.
  • Finputsning och beskärning.

Kontakta sarita.merta@egeryds.se om du är intresserad!Om Egeryds Fastighetsförvaltning

Egeryds Fastighetsförvaltning har sedan starten 1989 varit ett företag med kundnöjdhet och kvalité i fokus. Vi har tack vare vår ambition att växa en stark lokal förankring med kontor i Eskilstuna, Örebro, Lindesberg och nu även Karlstad. Vi utför tjänster åt dig som äger en fastighet och behöver hjälp med skötseln i och kring den. Egeryds har ett komplett utbud av tjänster anpassat för dig som bostadsrättsförening eller kommersiell fastighetsägare.

Kontakt Örebro

Telefon: 019-18 18 18
E-post: info@egeryds.se

Kontakt Karlstad

Telefon: 054-13 13 30
E-post: info@egeryds.se

Kontakt Eskilstuna

Telefon: 016-12 02 15
E-post: info@egeryds.se

Kontakt Lindesberg

Telefon: 0581-61 16 80
E-post: info@egeryds.se