Egeryds Fastighetsförvaltning söker en Platschef till Eskilstuna 20 November 2019

Egeryds har sedan starten 1989 varit ett företag med kundnöjdhet och kvalité i fokus. Vi har tack vare vår ambition att växa en stark lokal förankring med kontor i Örebro, Lindesberg, Karlskoga, Karlstad och Eskilstuna. Vi utför fastighetsskötsel, teknisk förvaltning, entreprenad, samt ekonomisk förvaltning av bostadsrättsföreningar, kommersiella fastigheter och hyresrätter. Vi är den kompletta fastighetsförvaltaren.

Vi har en målbild att över tid utöka vår verksamhet i Eskilstuna med omnejd och behöver en stark ledare som antar utmaningen att leda vårt Eskilstunakontor in i framtiden.

Om tjänsten

Vår tidigare platschef har valt att gå vidare i sin karriär och vi söker därför vår nästa platschef i Eskilstuna.

Du har huvudansvaret för Egeryds Fastighetsförvaltning i Eskilstuna, innebärande personal-, produktions-, resultat- och försäljningsansvar. Du är direkt underställd VD.

Arbetsuppgifter i korthet

• Produktionsansvar
  • Personalansvar
  • Utveckla, stimulera och motivera dina medarbetare
  • Resultatansvar för resultatenheten
  • Säkerställa och kvalitetssäkra att arbetsprocesser och arbetsmiljöarbete efterlevs
  • Ansvarar för upprättande av lokala inköpsavtal och leverantörsbedömningar
  • Ingå i bolagets ledningsgrupp
  • Kundvård och försäljning.
  • Projektledning
  • Kundansvar
  • Stå för våra ledord samt vår slogan – Vi bryr oss!

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Som person är du engagerad, handlingskraftig och gillar att göra affärer.

Personalen är det viktigaste vi har på Egeryds, för att lyckas i rollen som platschef bör du ha erfarenhet av att framgångsrikt leda personal, hos Egeryds gör vi det genom våra ledstjärnor för ledarskap:

• Var närvarande
  • Uppmuntra, motivera och ge mandat
  • Följ upp och ge feedback
  • Fatta beslut
  • Var prestigelös
  • Var äkta

Du kommer ha personalansvar för ca 10 personer och hantera såväl utvecklingssamtal som lönesamtal.

Erfarenhet från fastighetsförvaltning är en merit men inget krav.

Anställningsvillkor:

Individuell lönesättning.

Tillträde enligt överenskommelse.

Placeringsort Eskilstuna.

Vill du bli en av oss är du varmt välkommen med din ansökan till magnus.palmer@egeryds.se. Eller om du vill veta mer om vad vi erbjuder så är du välkommen att ringa Magnus Palmér, 019-18 18 35.

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden har gått ut. Skicka därför gärna in din ansökan så fort som möjligt men senast 20/12 – 2019.

Egeryds Fastighetsförvaltning har sedan starten 1989 varit ett företag med kundnöjdhet och kvalité i fokus. Vi har tack vare vår ambition att växa en stark lokal förankring med kontor i Eskilstuna, Örebro, Lindesberg och nu även Karlstad. Vi utför tjänster åt dig som äger en fastighet och behöver hjälp med skötseln i och kring den. Egeryds har ett komplett utbud av tjänster anpassat för dig som bostadsrättsförening eller kommersiell fastighetsägare.

Kontakt Karlstad

Kontakt Lindesberg