Bli vår nästa kollega!

Nyheten publicerades den 07 april 2020
Karlstad

Egeryds Fastighetsförvaltning i Karlstad söker Ekonomisk Förvaltare.

Egeryds har sedan starten 1989 haft kundnöjdhet och kvalité i fokus. Tack vare vår ambition att växa med en stark lokal förankring finns vi i Karlstad, Örebro, Lindesberg, Eskilstuna och Karlskoga. Genom ett konkurrenskraftigt helhetserbjudande med engagerad och ansvarsfull personal är Egerydskoncernen en komplett fastighetspartner.

Sedan ett år tillbaka finns Egeryds Fastighetsförvaltning etablerade i Karlstad. Nu vill vi förstärka vårt team i Karlstad med en Ekonomisk Förvaltare. Du som söker får chansen att vara med i den fortsatta uppbyggnaden av ett starkt Egeryds i Karlstad, du behöver därför gilla att vara med och påverka din vardag, dessutom älskar du mötet med kunderna.

Vi har en tydlig målbild att inom tre år bli bättre, större och starkare. Vi bygger vår framgång på glädje, hårt arbete och en stor dos ödmjukhet. Vill du vara med och utvecklas med oss?

Trivs du med ett varierat arbete inom ekonomi, med kontinuerliga kundkontakter? Gillar du att jobba i ett sammansvetsat lag, där varje individ bidrar. Då ska du söka jobbet hos oss.

Arbetsuppgifter i korthet

• Ansvar för all ekonomi, administration, arkivering och inventering för den aktuella kunden.
  • Upprättande av budget, bokslut, analyser för balans, resultat och likviditet för den aktuella kunden.
  • Sköta låneupphandlingar och övrig finansiell planering.
  • Löpande ekonomirapportering till kund.
  • Upprätta Resultat och Balansräkningar för kunds räkning.
  • Bistå vid låne- och försäkringsupphandling
  • Bidra till att ekonomirelaterade rutiner finns och är uppdaterade.
  • Fungera som Egeryds representant hos ett antal förvaltade bostadsrättsföreningar eller andra kunder i frågor som berör den ekonomiska förvaltningen.

• Eftergymnasial utbildning i ekonomi eller motsvarande kunskap.
  • Erfarenhet av ekonomiarbete med bostadsrättsföreningar meriterande

För oss på Egeryds är dina personliga egenskaper viktiga och kommer värderas högt i rekryteringen. Hos oss trivs personer som gillar att jobba hårt, tar ansvar och lever efter våra värderingar, bäst beskriven som ”Vi Bryr Oss!”

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden har gått ut. Skicka därför gärna in din ansökan så fort som möjligt dock senast 30 maj till annette.felixson@egeryds.se

Kontaktperson: Annette Felixson 054-131331