Felanmälan

Om det uppstår en skada eller fel i din lägenhet eller i gemensamma utrymmen som exempelvis tvättstuga ska du genast meddela oss detta.

Vid akuta fel ska du alltid kontakta oss via telefon omgående. Akuta fel är exempelvis strömavbrott, vattenläckor eller totalstopp i avlopp.

Felanmälan Örebro: 019-18 18 19
Felanmälan Lindesberg: 0581-611 680
Akuta fel efter kontorstid: 019-26 40 50

Vi växer och blir fler! 12 July 2017

Vi är glada att presentera och välkomna Thomas Lindborg som ny platschef hos oss på Egeryds Fastighetsförvaltning Örebro/Lindesberg!

Thomas kommer närmast från Sodexo där han har arbetat som platschef med ansvar för fastighetssidan samt ett antal stora kunder i Örebro län. Om det dyker upp frågor eller funderingar kontakta Thomas direkt på thomas.lindborg@egeryds.se alt ring 019-18 18 18.

För er som anmäler er till nästa temakväll om fastighetsförvaltning kommer ni få chansen att möta honom!

Ricky Nordahl är fortfarande kvar hos oss men axlar ny roll som regionansvarig på Egeryds Fastighetsförvaltning!

Vi önskar de båda två stort lycka till ?

Om Egeryds Fastighetsförvaltning

Egeryds Fastighetsförvaltning har sedan starten 1989 varit ett företag med kundnöjdhet och kvalité i fokus. Vi har tack vare vår ambition att växa en stark lokal förankring med kontor i Eskilstuna, Örebro och Lindesberg. Vi utför tjänster åt dig som äger en fastighet och behöver hjälp med skötseln i och kring den. Egeryds har ett komplett utbud av tjänster anpassat för dig som bostadsrättsförening eller kommersiell fastighetsägare.

Kontakt Örebro

Telefon: 019-18 18 18
E-post: info@egeryds.se

Kontakt Eskilstuna

Telefon: 016-12 02 15
E-post: info@egeryds.se