Felanmälan

Om det uppstår en skada eller fel i din lägenhet eller i gemensamma utrymmen som exempelvis tvättstuga ska du genast meddela oss detta.

Vid akuta fel ska du alltid kontakta oss via telefon omgående. Akuta fel är exempelvis strömavbrott, vattenläckor eller totalstopp i avlopp.

Felanmälan Örebro: 019-18 18 19
Felanmälan Lindesberg: 0581-611 680
Akuta fel efter kontorstid: 019-26 40 50

Vi söker en VVS-montör! 13 February 2018

Egeryds Fastighetsförvaltning Örebro söker VVS-montör!

Egeryds har sedan starten 1989 haft kundnöjdhet och kvalité i fokus. Tack vare vår ambition att växa med en stark lokal förankring finns vi i Örebro, Lindesberg, Eskilstuna och Karlskoga. Genom ett konkurrenskraftigt helhetserbjudande med engagerad och ansvarsfull personal är Egerydskoncernen en komplett fastighetspartner. Egeryds operativa verksamhet står på tre ben, Egeryds Fastighetsförvaltning, Egeryds Fastigheter samt Egeryds Husfabriken.

Vi har en tydlig målbild att inom tre år bli bättre, större och starkare. Vi bygger vår framgång på glädje, hårt arbete och en stor dos ödmjukhet. Vill du vara med och utvecklas med oss?

Vi söker en handlingskraftig och engagerad rörmokare till vårt kontor i Örebro. Du kommer bland annat arbeta med installation, montering, ombyggnation och service av anläggningar inom VVS. Utredningar, felsökningar och åtgärdsförslag.

Vi söker dig som vill utvecklas och strävar mot förändring till det bättre. Vi ser gärna en framtida medarbetare som är positiv, utåtriktad och som gillar att arbeta i varierande arbetsmiljö. För att vara lämplig för denna tjänst vill vi att du som söker:

  • Är VVS-utbildad med goda referenser.
  • Innehar yrkescertifikat samt gärna utbildad i säkervatten och har goda el kunskaper.

Hos oss på Egeryds får du arbeta i en öppen miljö tillsammans med driftiga och engagerade medarbetare. Vi erbjuder även ESK som är våran personalklubb med välmående, hälsa och sammanhållning i fokus!

Vill du ta chansen att utvecklas tillsammans med oss, eller har frågor om tjänsten? Då är du varmt välkommen med din ansökan till lisa.ardesjo@egeryds.se alternativt ring 019-18 18 12. Märk ansökan med VVS-Montör.

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden har gått ut. Skicka därför gärna in din ansökan så fort som möjligt.

Körkort krav: B (Personbil)

Anställningsvillkor: Provanställning, Heltid , Tillsvidare, Fast lön

Övriga förmåner:Arbetsbil, Telefon

Sista ansökningsdag 4 mars 2018.

Vi bryr oss!

Om Egeryds Fastighetsförvaltning

Egeryds Fastighetsförvaltning har sedan starten 1989 varit ett företag med kundnöjdhet och kvalité i fokus. Vi har tack vare vår ambition att växa en stark lokal förankring med kontor i Eskilstuna, Örebro och Lindesberg. Vi utför tjänster åt dig som äger en fastighet och behöver hjälp med skötseln i och kring den. Egeryds har ett komplett utbud av tjänster anpassat för dig som bostadsrättsförening eller kommersiell fastighetsägare.

Kontakt Örebro

Telefon: 019-18 18 18
E-post: info@egeryds.se

Kontakt Eskilstuna

Telefon: 016-12 02 15
E-post: info@egeryds.se