Vi söker en VVS-montör! 13 February 2018

Egeryds Fastighetsförvaltning Örebro söker VVS-montör!

Vi har en tydlig målbild att inom tre år bli bättre, större och starkare. Vi bygger vår framgång på glädje, hårt arbete och en stor dos ödmjukhet. Vill du vara med och utvecklas med oss?

Vi söker en handlingskraftig och engagerad rörmokare till vårt kontor i Örebro. Du kommer bland annat arbeta med installation, montering, ombyggnation och service av anläggningar inom VVS. Utredningar, felsökningar och åtgärdsförslag.

Vi söker dig som vill utvecklas och strävar mot förändring till det bättre. Vi ser gärna en framtida medarbetare som är positiv, utåtriktad och som gillar att arbeta i varierande arbetsmiljö. För att vara lämplig för denna tjänst vill vi att du som söker:

• Är VVS-utbildad med goda referenser.
  • Innehar yrkescertifikat samt gärna utbildad i säkervatten och har goda el kunskaper.

Hos oss på Egeryds får du arbeta i en öppen miljö tillsammans med driftiga och engagerade medarbetare. Vi erbjuder även ESK som är våran personalklubb med välmående, hälsa och sammanhållning i fokus!

Vill du ta chansen att utvecklas tillsammans med oss, eller har frågor om tjänsten? Då är du varmt välkommen med din ansökan till lisa.ardesjo@egeryds.se alternativt ring 019-18 18 12. Märk ansökan med VVS-Montör.

Körkort krav: B (Personbil)

Anställningsvillkor: Provanställning, Heltid , Tillsvidare, Fast lön

Övriga förmåner:Arbetsbil, Telefon

Sista ansökningsdag 4 mars 2018.