Vi söker en anläggningsarbetare! 18 June 2018

Vi har en tydlig målbild för att bli bättre, större, stabilare och starkare. Vi bygger vår framgång på glädje, hårt arbete och en stor dos ödmjukhet. Vill du vara med och utvecklas med oss?

Vi söker en flexibel och engagerad anläggningsarbetare. Du kommer ingå i vårt Entreprenadteam som arbetar med olika mark-och anläggningsprojekt. Som anläggningsarbetare hos oss har du ett mycket omväxlande och varierande jobb. Även andra arbetsuppgifter kan tillfälligt förekomma vid perioder med hög arbetsbelastning.

Vi söker dig som trivs med att jobba i ett team där vi samarbetar och tar hjälp av varandra. Som person bör du tycka om och ha erfarenhet av att få arbeta med eget ansvar, vara kommunikativ och serviceinriktad då du arbetar mot kunden! Meriterande är om du har hjullastare och grävmaskinserfarenhet.

Hos oss på Egeryds får du arbeta i en öppen miljö tillsammans med handlingskraftiga och engagerade medarbetare. Vi erbjuder även ESK som är våran personalklubb med välmående, hälsa och sammanhållning i fokus!

Vill du ta chansen att utvecklas tillsammans med oss, eller har frågor om tjänsten? Då är du varmt välkommen med din ansökan till sandra.soderquist@egeryds.se

Fast lön

Provanställning

Tjänsten är stationerad på vårt kontor i Örebro och är en heltidstjänst

Sista ansökningsdag 16/7 2018.