Välkommen på temakväll i Örebro! 9 April 2018

ODLING OCH NJUTELIV FÖR DIN GÅRD! VÄLKOMMEN PÅ TRÄDGÅRDSKVÄLL 24/4 17.30

Nu börjar våren närma sig och det vill vi fira med att bjuda in till en sprudlande och inspirerande temakväll där vi kommer prata om urban odling, odling och njuteliv för din gård.

Vi kommer berätta om hur ni som förening förbereder er trädgård inför sommaren och vad ni kan göra för att skapa en trevlig och användbar trädgård för hela föreningen.
Tillsammans med vår egna trädgårdsmästare Anna-Maria och trädgårdsdesigner Pelargonien, Hasselfors Garden samt Östansjö Handelsträdgård kommer vi ta er igenom en kväll fylld med tips, tricks och matigare fika!

Anmäl dig senast 20/4 till anmalan@egeryds.se alt 019-18 18 18

Ta med dina frågor kring er trädgård, uteplats eller balkong.
Varmt välkommen till vårt kontor på Idrottsvägen 31b 702 32 Örebro