Hur vi gör

Det här är vår process och hur vi går tillväga. Från en första kontakt och möte till allt med vad ett byte av förvaltare innebär.

Vår första kontakt och möte

Vi bokar in ett möte med er där vi kommer ut till er fastighet för att gå igenom vad ni vill att vi ska göra för er.

Vi skräddarsyr en offert som passar just er

Efter första mötet och kontakten gör vi en skräddarsydd offert till er bostadsrättsförening eller fastighet med de tjänster som efterfrågats.

Ni får en personlig kontaktperson och förvaltare hos oss

Vid uppstart blir ni tilldelade en personlig kontaktperson och förvaltare hos oss som ni under hela er avtalsperiod har kontakten med.

Vi hjälper er med allt vad ett byte av förvaltare innebär

Vi följer upp, utvärderar och justerar vårt avtal så att just ni är 100% nöjda. Vi har trivts med er som kund och vill fortsätta ett gott samarbete med er, därför gör vi utvärderingar och justerar avtalet så att ni ska vilja fortsätta i samma spår samt vara en 100% nöjd kund!

Våra kontor

Egeryds Fastighetsförvaltning har sedan starten 1989 varit ett företag med kundnöjdhet och kvalité i fokus. Vi har tack vare vår ambition att växa en stark lokal förankring med kontor i Eskilstuna, Örebro och Lindesberg.

Örebro

I Örebro och Lindesberg kan vi erbjuda ett komplett utbud av tjänster för dig som fastighetsägare. Vi utför alla våra tjänster med egen personal, därför garanterar vi alltid en god kvalité.

Till Örebrokontoret

Eskilstuna

I Eskilstuna kan vi erbjuda ett komplett utbud av tjänster för dig som fastighetsägare. Vi utför alla våra tjänster med egen personal, därför garanterar vi alltid en god kvalité.

Till Eskilstunakontoret