Felanmälan

Om det uppstår en skada eller fel i din lägenhet eller i gemensamma utrymmen som exempelvis tvättstuga ska du genast meddela oss detta.

Vid akuta fel ska du alltid kontakta oss via telefon omgående. Akuta fel är exempelvis strömavbrott, vattenläckor eller totalstopp i avlopp.

Felanmälan Örebro: 019-18 18 19
Felanmälan Lindesberg: 0581-611 680
Akuta fel efter kontorstid: 019-26 40 50

EKV Klimat blir en del av Egeryds Fastighetsför… 26 March 2018

EKV Klimat blir en del av Egeryds Fastighetsförvaltning!

Ungefär vid den här tiden förra året gick vi ut och berättade att EKV Klimat blev ett renodlat säljbolag som säljer kyla- och värmeanläggningar

Vi flyttade då över våra servicetekniker från EKV Klimat till Egeryds Fastighetsförvaltning AB.
Nu tar vi nästa steg i den fusion vi påbörjade och slår ihop två starka bolag till ett.
Målet är att bli en ännu bättre samarbetspartner och leverantör till våra kunder.

Från och med 1 april ser erbjudandet ut enligt följande:
Egeryds Fastighetsförvaltning Hemservice – Säljer, installerar och servar värme och kylanläggningar till privatpersoner.
Egeryds Fastighetsförvaltning Energi & teknik – Säljer, installerar och servar värme och kylanläggningar till företagskunder.

Allt blir samlat under samma namn, logga och med samma fantastiska personal.
Har du frågor eller funderingar? Tveka inte på att kontakta Thomas Lindborg som är platschef på Egeryds Fastighetsförvaltning Örebro 019-18 18 30 thomas.lindborg@egeryds.se

Om Egeryds Fastighetsförvaltning

Egeryds Fastighetsförvaltning har sedan starten 1989 varit ett företag med kundnöjdhet och kvalité i fokus. Vi har tack vare vår ambition att växa en stark lokal förankring med kontor i Eskilstuna, Örebro och Lindesberg. Vi utför tjänster åt dig som äger en fastighet och behöver hjälp med skötseln i och kring den. Egeryds har ett komplett utbud av tjänster anpassat för dig som bostadsrättsförening eller kommersiell fastighetsägare.

Kontakt Örebro

Telefon: 019-18 18 18
E-post: info@egeryds.se

Kontakt Eskilstuna

Telefon: 016-12 02 15
E-post: info@egeryds.se