Arbetsledare till Yttre skötsel 3 October 2018

Vi söker en självgående och engagerad Arbetsledare till Yttre skötsel. Du kommer vara ansvarig i vårt yttre skötselteam som innebär personalansvar, planering och få den dagliga driften att flyta på.

Vi söker dig som trivs med att ingå och leda ett team där vi samarbetar och tar hjälp av varandra. Som person bör du tycka om och ha erfarenhet av att få arbeta med ansvar, vara kommunikativ och serviceinriktad då du även arbetar mot kunden! Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

För tjänsten krävs B-Körkort.

Meriterande är tidigare ledarerfarenhet samt trädgårdsmästarutbildning.

Hos oss på Egeryds får du arbeta i en öppen miljö tillsammans med handlingskraftiga och engagerade medarbetare. Vi erbjuder även ESK som är våran personalklubb med välmående, hälsa och sammanhållning i fokus!

Vill du ta chansen att utvecklas tillsammans med oss, eller har frågor om tjänsten? Då är du varmt välkommen med din ansökan till sandra.soderquist@egeryds.se alternativt ring 019-18 18 38

Anställningsvillkor: Månadslön, Tillsvidareanställning med provanställning

Tjänsten är stationerad på vårt kontor i Örebro och är en heltidstjänst.

Sista ansökningsdag 31/10-18